Ana Sayfa
Dolar : Euro : Bist :
Ana Sayfa >> Dünya ekonomisi hala risk altında29.08.2013 00:00

Dünya ekonomisi hala risk altında

Dünya ekonomisi hala risk altında


sex shop sex shop sex shop

Putin, 5-6 Eylül tarihlerinde Petersburg kentinde düzenlenecek olan G20 zirvesinde ile ilgili açıklamalarda bulundu.


Bu haber 1795 kez okundu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 5-6 Eylül tarihlerinde Rusya’nın St. Petersburg kentinde düzenlenecek olan G20 zirvesinde ele alınacak ana konular hakkında açıklama yaptı. Dünya ekonomisinin risk altında olduğunu belirten Putin, G20 zirvesinde çıkış yolu bulunması gerektiğini vurguladı.

Putin, Kremlin’in resmi sitesinde yayınlanan mesajında, Rusya’nın G20 dönem başkanlığında ana hedefinin ekonomik büyümeyi teşvik etmek, yeni istihdam alanları yaratmak olduğunu vurguladı. Rus lider, G20 ülkelerinin Rusya`nın dönem başkanlığında, sermaye piyasalarının kalkınması, finansal sektörün ve altyapının düzenlenmesi, ticaretin geliştirilmesi, enerji pazarlarında istikrarının artırılması ve vergi kaçakçılığının önlenmesi alanlarında ortak kararlar alabileceğini umduğunu belirtti.

Rusya başkanı, “St. Petersburg’da yapılacak zirvenin G20 ülkelerine, dengeli ekonomik büyüme ve istikrarlı gelişme üzerinde daha büyük ilerleme kaydetme imkanı sağlayacağından eminim” ifadesini kullandı. Dünya ekonomisinin risk altında olduğunu belirten Putin, G20 zirvesinde çıkış yolu bulunması gerektiğini kaydetti.

G205-6 Eylül tarihlerinde Rusya’nın St. Petersburg kentinde düzenlenecek. Zirveye, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Barack Obama’nın da katılması bekleniyor.

Etiketler: Dünya - Ekonomi

Diğer Ekonomi haberleri

Hava Durumu
http://www.haberty.com/
*© Her hakkı saklıdır. İzinsiz gösterilemez, çoğaltılamaz.
haberyazilimi.com - © Copyright