Ana Sayfa
Dolar : Euro : Bist :
Ana Sayfa >> Avrupa’nın en iyisi Ribery30.08.2013 22:51

Avrupa’nın en iyisi Ribery

Avrupa’nın en iyisi Ribery


sex shop sex shop sex shop

Ribery, Messi ve Ronaldo gibi favorileri geçerek 2013’ün en iyi oyuncusu oldu.


Bu haber 3738 kez okundu. Şampiyonlar Ligi kuralarından sonra Avrupa’nın en iyi oyuncusu da belirlendi. Ribery, Messi ve Ronaldo gibi favorileri geçerek 2013’ün en iyi oyuncusu oldu.

Franck Ribery futbol kariyerindeki en iyi yılının sonunda aldığı ödülü mahcup bakışlarla kaldırdı. Bayern Münih`in muzip mizacıyla da bilinen Fransız milli oyuncusu, ödülü gayet mütevazı bir tavırla karşıladı. 30 yaşındaki Müslüman futbolcu, “Bu benim için çok özel bir an. Bayern Münih takımına, taraftarlara ve tabii eşim ve çocuklarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

2005 yılında 4 ay süreyle Galatasaray forması da giyen Ribery, 1996`da Matthias Sammer`in başarısından sonra bu ünvanı kazanan ilk Bundesliga oyuncusu. Karar Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) üyesi ülkelerden 53 spor gazetecisinin oylarıyla verildi.

Tebrik ve övgü yağmuru

Almanya`nın futbol efsanelerinden ve Bayern Münih`in onursal başkanı Franz Beckenbauer de “Birisi kazanacaksa bu Franck olmalıydı, sadece en iyi takımın en iyi oyuncusu olmakla kalmadı, aynı zamanda her şeyi de kazandı” şeklinde konuştu. Ribery sezon öncesi Bundesliga Şampiyonluğu, Almanya Kupası ve Şampiyonlar Ligi kupalarını kaldırmıştı. Bayern Münih Kulübü Başkanı Karl-Heinz Rummenigge de Ribery`nin geçen sezon oynadığı futbolla ödülü fazlasıyla hak ettiğini söyledi.

Ribery seremoniden sonra Rummenigge`yle birlikte kulübün özel jetiyle, Super Kupa final maçını oynamak üzere Prag`a geçti. Bayern Münih, Chelsea`yi de yenerse, Ribery başarılarına bir yenisini daha ekleyebilir.

© Deutsche Welle Türkçe


Diğer Spor haberleri

Hava Durumu
http://www.haberty.com/
*© Her hakkı saklıdır. İzinsiz gösterilemez, çoğaltılamaz.
haberyazilimi.com - © Copyright