Ana Sayfa
Dolar : Euro : Bist :
Ana Sayfa >> Fenerbaçe Futbol Takımı Londra’da26.08.2013 19:09

Fenerbaçe Futbol Takımı Londra’da

Fenerbaçe Futbol Takımı Londra’da


sex shop sex shop sex shop

Şampiyonlar Ligi rövanş maçında 27 Ağustos Salı günü deplasmanda Arsenal FC takımıyla karşılaşacak olan Fenerbahçe, Londra’ya gitti.


Bu haber 2717 kez okundu. Şampiyonlar Ligi Play Off Turu rövanş maçında 27 Ağustos Salı günü deplasmanda İngiltere’nin Arsenal FC takımıyla karşılaşacak olan Fenerbahçe, Londra’ya gitti.

Sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Londra’ya hareket eden kafile, maçın oynanacağı kente ulaşırken, Takımı burada çok sayıda taraftar karşıladı.  Fenerbahçe, çoşkulu tezahüratlar eşliğinde kamp yapacağı otele geçti.

Öte yandan Teknik Direktör Ersun Yanal, bugün TSİ 21.00’da maçın oynanacağı Emirates Stadı’nda bir basın toplantısı düzenleyecek; toplantıya bir de futbolcu katılacak. Basın toplantısının ardından Fenerbahçe saat TSİ 21:30’da Emirates Stadı’nda  maçtan önceki son antrenmanını yapacak. Bu antrenmanın ilk 15 dakikası medyaya açık olacak.

Fenerbahçemizin 19 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer almaktadır:

Volkan Demirel, Mert Günok, Alper Potuk, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Caner Erkin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Egemen Korkmaz, Emmanuel Emenike, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz, Michal Kadlec, Moussa Sow, Pierre Webo, Raul Meireles, Salih Uçan, Selçuk Şahin.

Kaynak: Fenerbahçe

Diğer Spor haberleri

Hava Durumu
http://www.haberty.com/
*© Her hakkı saklıdır. İzinsiz gösterilemez, çoğaltılamaz.
haberyazilimi.com - © Copyright