Ana Sayfa
Dolar : Euro : Bist :
Ana Sayfa >> İş makineleri ODTÜ`ye girdi19.10.2013 16:20

İş makineleri ODTÜ`ye girdi

İş makineleri ODTÜ`ye girdi


sex shop sex shop sex shop

Çok sayıda iş makinesiyle ve çevik kuvvet desteğiyle ODTÜ ormanına giderek yol çalışmasına başladı.


Bu haber 1679 kez okundu. Ankara Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı ekipler çok sayıda iş makinesiyle ve çevik kuvvet desteğiyle ODTÜ ormanına giderek yol çalışmasına başladı. Yaşanan gelişme üzerine yol inşaatını protesto etmek isteyen gruba polis, gazlı müdahalede bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı ekipler çok sayıda iş makinesiyle ve çevik kuvvet desteğiyle ODTÜ ormanına giderek yol çalışmasına başladı. Polis, yol yapımına tepki gösteren gruplara biber gazıyla müdahale etti. Yol yapım işçileri görüntü almaya çalışan basın mensuplarına tepki gösterirken, bir polis helikopteri de ekiplere havadan destek verdi.

Belediye ekipleri, ODTÜ’den geçirilecek otoyol projesi kapsamında, gece saat 22.00 sıralarında TOMA ve Çevik Kuvvet ekipleri ile birlikte ağaç kesme makinaları, iş makinaları ve dozerlerle ODTÜ arazisine girdi. Burada yol çalışmasına başlayan ekip, ağaçları söktü.

Yaşanan gelişme üzerine yol inşaatını protesto etmek isteyen bir grup ODTÜ’ye yürümek istedi. Polis grubun yürüyüşüne izin vermeyince gerginlik çıktı. Polis toplanan gruba dün gece saat 22.30 sıralarında gaz bombaları ile müdahalede bulundu. Müdahalenin ardından kaçışan grup ara sokaklara dağıldı.

Kaynak: RSFM (Rusya`nın Sesi Radyosu)

Etiketler: İş makineleri - ODTÜ - Giriş

Diğer Türkiye haberleri

Hava Durumu
http://www.haberty.com/
*© Her hakkı saklıdır. İzinsiz gösterilemez, çoğaltılamaz.
haberyazilimi.com - © Copyright